Hardware

De juiste apparatuur voor elke job

De juiste apparatuur voor elke job

Onze kassa-applicatie werkt bij voorkeur met Google Chrome of Firefox. Dus elke computer met deze browser kan u gebruiken voor de kassa-applicatie. Naargelang uw manier van werken kan u dus kiezen voor een Kassa PC met touchscreen, maar evengoed voor een laptop al dan niet voorzien van een extra (touch)scherm. Een tablet raden we af.

Wij voorzien standaard een passende EPSON-ticketprinter voor kassatickets bij installatie. Slechts een bepaald type printer kan gebruikt worden.

Daarnaast kan u gebruik van maken van een barcodescanner (bedraad of draadloos), een kassalade, labelprinter,... Wij kunnen deze leveren of u koopt deze zelf aan. Op zelf aangekochte randapparatuur kunnen wij uiteraard geen support aanbieden.

Veel van onze klanten hebben reeds een betaalterminal waarop zij zelf het te betalen bedrag intypen. Af en toe komt de vraag om een betaalterminal te linken met de kassa zodat het bedrag niet overgetypt moet worden. Dat is momenteel enkel mogelijk met de betaalterminals van Mollie.